Productcondities

We zijn trots op onze producten!

Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit! Elk product dat ons magazijn verlaat is op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots. Kwaliteit gegarandeerd dacht wij zo. Nadat elke iPhone, iPad en MacBook door onze kwaliteitsmolen is gegaan en technische 100% is bevonden worden de devices beoordeeld op hun uiterlijk, hoe ziet het product er van de buitenkant uit. Hieronder lees je meer over de waarderingen die wij aan elk product hebben gehangen.

Nieuw (remarketed)
Zie je nieuw (remarketed) bij een product staan wees er dan snel bij! Het gaat hierbij om nieuwe iPhones, iPads en MacBooks die retour zijn gekomen. Denk hierbij aan geannuleerde orders en voorraadoverschotten bij Apple. 

A grade, B grade & C grade
Een A grade product is zo goed als nieuw! Het zou kunnen dat er een enkel licht krasje (1 tot 3) op de behuizing zitten maar daar houd het wel mee op. 
Een B grade product heeft enkele zichtbare gebruikersschade. Nog scherper geprijsd, dat dan weer wel. Een C grade heeft meerdere zichtbare gebruikerssporen en is daarom het allerscherpst geprijsd. Technisch is elke iPhone, iPad en MacBook als nieuw, daar merk je het dus niet aan. Op elk product, welke waardering dan ook, krijg je 24 maanden garantie!

Tip: Ga voor een B grade of C grade iPhone, doe er een beschermhoesje omheen en je ziet geen gebruikerssporen meer!